Prezentirano istraživanje IMPACT...

Kao predstavnik IMPACT tima, doktorand Lin Herenčić je 2. srpnja 2019. godine prezentirao rad na konferenciji EUROCON 2019 u Novom Sadu u Republici Srbiji. 

EUROCON je prestižan događaj IEEE Regije 8 (Europa, Srednji istok i Afrika) koji se održava svake dvije godine u drugoj državi sa sudionicima iz cijelog svijeta. EUROCON je međunarodni forum za razmjenu ideja, teoretskih osnova, metodologija, tehnika i rezultata istraživanja između akademskih i istraživačkih institucija te praktičara iz industrije.

U okviru sesije Systems with High Penetration of Distributed Energy Resources ‐Integration and Active Management, Lin Herenčić je prezentirao rad s naslovom Overview of the main challenges and threats for implementation of the advanced concept for decentralized trading in microgrids.

Autori rada su Lin Herenčić, Perica Ilak, Ivan Rajšl, Zlatko Zmijarević, Matej Cvitanović, Marko Delimar, Boris Pećanac, a rad je proizašao iz projektnih aktivnosti i suradnje autora u okviru HRZZ IMPACT projekta UIP-2017-05-4068.

Autor: Lin Herenčić
Popis obavijesti